fbpx

Benieuwd naar de kleuren die het beste bij jou passen?

Het is natuurlijk officieel nog winter. Maar de zomer – en lente kleuren van 2019 zijn al even bekend en het wordt de hoogste tijd om je kledingrek daarop aan te passen. Kijk nu snel welke kleuren er bij jou passen want tijdens het shoppen van een nieuwe outfit is het natuurlijk handig om te weten welke kleuren jou nog mooier maken en welke kleuren je misschien het beste kunt vermijden.

Kleuren als Botergeel, Poederblauw, salie groen, oat, olijfgroen en kastanje rood, zal je veel gaan zien dit najaar. Zoveel leuke, maar totaal verschillende kleuren waardoor je deze Zomer / lente alle kanten op kunt met je outfit. Daarom is het extra belangrijk om uit te vinden welke kleuren nou echt bij jou passen. Om te beginnen zijn er 4 types personen als het om kleur gaat, genoemd naar de 4 seizoenen. Op basis van je kleur ogen, haar- en huidtype kan je erachter komen welk type je bent. Ben jij bijvoorbeeld een lente-, zomer-, winter-, of (wat je de komende maanden goed zal uitkomen) een herfsttype?

Tijd om kleur te bekennen! A.D. Fashion heeft voor jou de verschillende types op een rijtje gezet met daarbij de kleuren die je het beste kunt dragen en misschien beter kunt vermijden:

Zomer-type
Als zomer-type heb je een lichte/rozige huid, blond of bruin haar en je ogen zijn blauw, grijs of groen. Kleuren die het beste bij jou passen zijn zachte kleuren en pasteltinten zoals: pastel roze, donkergrijs, paars, lila paars en donkerblauw. Misschien handig om te weten, maar vermijd geel, oranje en rood.

Herfst-type
Als herfst-type heb je een goudgele tot donkere huid met soms sproetjes, donker haar en groene of bruine ogen. Kleuren die het beste bij jou passen zijn: donkerblauw, gebroken wit, bronsbruin, kerriegeel, roodbruin en petrol. Het is voor jou beter om geen wit en pastel roze te dragen.

Winter-type
Als winter-type heb je een lichte huid met donkerbruin tot zwart haar met donkerbruine, blauwe of grijze ogen. Kleuren die het beste bij jou passen zijn: basic kleuren als zwart, wit, grijs, bruin en blauw, maar ook bordeaux rood, paars en groen. Het is jammer maar als winter-type kan je beter geen beige, groen en pasteltinten dragen.

Lente-type
Als lente-type heb je een lichte en heldere huid, blond of rood haar met lichtblauwe, grijze of groene ogen. Kleuren die het beste bij jou passen zijn: pastel roze, rood, camel, lichtgeel, marineblauw en legergroen. Vermijd de kleuren wit, paars en grijs.

En wil je even een dagje geen opvallende kleuren? Dan kies je toch save voor zwart! Je kunt het overal mee combineren en het schijnt ook nog eens dat je daarmee zelfverzekerder en betrouwbaarder overkomt. “We will keep wearing black until they will invent a darker color!”

2 thoughts on “Benieuwd naar de kleuren die het beste bij jou passen?

  1. Pingback: Het combineren van kleren kun je leren! - A.D. Fashion mode & trends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook op de hoogte blijven van onze laatste mode & trends?

Vul onderstaand formulier in en blijf op de hoogte!

You have successfully subscribed to the newsletter

Er is een fout gebeurt probeer het opnieuw.

A.D. Fashion zal u op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes & trends van het moment.